joi, 1 mai 2014

Coloreaza-ti starea :)

  Incepand de la fardul de obraz pana la oja pentru unghii, culorile pe care le porti spun multe despre personalitatea ta.
De fapt, ele iti reflecta emotiile si sunt, in acelasi timp, o modalitate simpla de a te exprima. In functie de nuanta pielii tale, ciuloarea parului si personalitate, poti descoperi culoarea perfecta pentru tine- dar cum poti determina ce culoare este potrivita pentru tine?

  Exista 2 categorii de culori: culori calde si culori reci; acestea nu sunt complementare.
Nuantele neutre, negru, de exemplu, poti constitui o exceptie. Culorile reci au la baza o nuanta de albastru:albastru, violet, verde si argintiu. Culorile calde sunt: roz sau galben, portocaliu, rosu, auriu si maro. Desi culorile traditionale reci se potrivesc mai mult nuantelor de piele si culorii de par deschise, poti purta orice culoare daca stii sa o asortezi corect. Arunca o privire in interiorul dressing-ului tau. Adaugand cateva detalii intr-o nuanta total opusa celei pe care o porti, ai putea chiar sa iti influentezi starea de spirit!

 Nu este necesar sa fii o persoana care poarta doar culori reci sau doar culori calde atunci cand vine vorba de haine. Lasa-ti personalitatea si starea sa persevereze. Daca te simti trista, nu trebuie sa porti numai negru, poti alege o nuanta mai calda. Daca esti confuza, inspira-te din culorile minunate pe care natura ni le pune la dispozitie si ne cancanta cu acestea. Daca oceanul albastru este relaxant, de ce nu ai purta  un pulover in nuante de bleu deschis? E posibil sa te simti un pic mai calma... Vrei sa devii energetica si inspirata? Incearca un tricou portocaliu. Prin urmare orice am pune pe noi reflecta starea noastra de spirit asa ca cei din jur trebuie sa vada in noi niste oameni plini de viata, inventivi si mereu cu zambetul pe buze.


          ROSU
Cea mai intensa culoare din punct de vedere emotional. Rosu stimuleaza bataile inimii si respiratia iar aceasta culoare este culoarea dragostei. Hainele de culoare rosie atrag atenstia si aduc a stil impunator si sofisticat.



                      





              ALBUL
Miresele poarta alb, pentru ca acesasta culoare simbolizeaza inocenta si puritatea. Albul reflecta lumina si este considerat o culoare de vara. Chiar daca este mai greu de pastrat impecabil fata de alte culori merita purtata aceasta culoare atunci cand starea ta de spirit este ''curata'' si luminoasa.


    




                        





          ALBASTRU
Culoarea specifica cerului si a oceanului, albastrul este una dintre cele mai populare nuante. Criticii de moda recomanda sa porti aceasta culoare in ziua interviului pentru ca simbolizeaza loialitate si siguranta.


     



                            



           VERDE  
Verdele simbolizeaza natura. Este o culoare calmanta, proaspata si revigoranta.

 


         


                    



           GALBEN
Galbenul vesel al soarelui atrage mereu atentia. Emana multa aura pozitiva si prosperitate cat cuprinde, cei care se hotarasc sa poarte galben trebuie sa fie u necesitate fericiti si plini de optimism.

            




                            





         NEGRU
Negul este o culoare ce reprezinta autoritatea si puterea. Este populara in domeniul modei deoarece subtiaza formele. Expertii in moda spun ca o femeie care poarta negru impune respect in fata barbatilor. In acelasi timp insa , tinutele negre dau o nota de mister si farmec.

                     



                 






           MOV
Este culoarea roialitatii, luxului, buna-starii si a rafinamentului. Si deasemenea movul este o culoare feminina si romantica.






                   


                            

  


              MARO
Aceasta culoare inspira: puternica, increzatoare, deoarece maroul este culoarea pamantului si se regaseste peste tot in natura. Maroul chit ca este o culoare rece, pe haine da foarte bine pentru ca spune incredere.



             






                            




     Am incheiat cu rubrica ''Culori'' si va urez sa aveti zile cat mai colorate.

                                                                                                  

                                                                                                             Ade
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu