duminică, 11 mai 2014

Eurovision 2014

     Anul acesta concursul Eurovision s-a desfasurat la Copenhaga iar cei care au reprezentat Romania au fost Paula Seling & Ovi. Acesta au plecat cu mari speranta din tara si au fost primiti bine de public, reprezentantii nostri au avut o prestatie foarte buna. Ei au intrat in concurs cu numarul 6.
     Organizatorii Eurovision au avut o idee frumoasa punandu-i pe toti participantii sa isi prezinte steagurile asa cum ii reprezinta pe ei.
      Din cele doua semifinale au fost selectionati 26 de tari.
Spectacolul oferit de gazda de anul acesta a fost uimitor, a avut de toate, lumini, artificii, confetii, decor, public nemaipomenit si o atmosfera plina de energie.
      Noi am putut sa speram la voturi din afara tarii deoarece nu aveau voie spectatorii si telespectatorii sa isi voteze tara dar cu toate astea suntem mandrii de Paula & Ovi.
     Uitatii pe cei doi cum s-au descurcat:


   Dupa prestatia celor 26 de momente s-a anuntat ''START VOT''. Votul oamenilor a contat in procent de 50 % pentru ca cealalta parte de 50 % a contat votul juriului. Apoi dupa cateva minute s-a pus capat voturilor iar clasamentul general a aratat astfel:




   Romania a terminat pe locul 12 cu 72 de puncte, cele mai multe puncte primindu-le de la ce de peste Prut, Republica Moldova.
   Cel care a plecat cu trofeul Eurovision acasa este transexualul Thomas Neuwirth, Conchita Wurth pe numele de scena care a acumulat 270 de puncte. Prestatia a fost buna si putin ciudata din cauza aspectului acesteia dar uitati si vedeti singuri ce a facut ca sa acumuleze toate voturile pentru a ajunge pe primul loc:




A fost o editie frumoasa a Eurovisionului si noi suntem foarte mandrii de prestatia celor care ne-au reprezenat              
         
                                Bravoo Romania!! Multumim Paula & Ovi, ati fost minunati!
                 
                                                                                                        Ade :*





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu